Cees007: Goede middag | Elisa007: Slaap lekker | Robin: bier geeft plezoer beurppp | Robin: Jeemineeee | R0b1n_fit: Hey jij luilak, kom van die bank af | Cees007: Goede morgen / middag / avond | Hub: Hoi j0se3tjuh, Cees en de rest :) | Hub: w00t w00t in Limburg is het mooi weer !!! | j0se3tjuh: Hoi allemaal! | Cees007: Het Sneeuwt in Delft | gabrie: Hehe.. hij doet het eindelijkkk weer.. :p | Cees007: Al een hele week stiekum druk bezig: Welkom terug mensen :D | Hub: CEES ? GOOS ? | Treesje: Is het hier aan t afsterven ofzo? Vind ik NIET leuk! | DonFrank: xD | Cees007: pff tijd voor een flinke update... | Cees007: Gooooos | Cees007: Gooooos | Hub: CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES !? | Hub: Cees ??? |
 
    
    
Hoofd menu
 Index
 Blog
 Forum
 Contact
 Links
 Zoeken
 Aanmelden
 Music one
 Nu bekeken
 RSS Feeds
 Updates
Peilingen


TrumpHulde!

Goeie gast

Mwoa

Moet weg

Eikel

Is VriendGeplaatst door Cees007
stemmen: 48 Reacties: 0
Voorgaande peilingen

Server customer`s adress
Your IP adress:
54.158.52.166

Your HOST: ec2-54-158-52-166.
compute-1.amazonaws.com
Anonymous: We are legion. We are justice. We won't forget. We won't forgive. Expect us.
printervriendelijk Iemand een e-mail sturen SHARE ON FACEBOOK
Say hi to your motherboard for me!

Anonymous, voor wie ze nog niet kent. Kort uitgelegd: Anonymous is een hyve van hackers. Tegelijkertijd ook vrijheidsstrijders met één idee. Ze opereren van Nederland tot Pakistan (wereldwijd). Anonymous is dan ook niet een individu, of een groep vrienden. Het zijn honderdduizenden aanhangers die anoniem digitaal strijden tegen het onrecht. Of het nu gaat om moeders met losse handen, biased media of online pedofilie en zelfs terroristische organisaties. Anonymous zit ze op de hielen. Omdat iedereen kan opereren onder de naam Anonymous is er nauwelijks een touw aan vast te knopen. Instanties en overheids organisaties zitten met hun handen in het haar wat betreft het in kaart brengen van de georganiseerd structuur van deze activisten. En dat maakt Anonymous dan ook wereldwijd een succesvol fenomeen. Geïnspireerd op een grafische roman V for Vendetta geschreven door Alan Moore en David Lloyd en gepubliceerd door DC (Detective Comics). Waarin een anonieme vrijheids strijder het opneemt tegen een Britse dictatuur, die vervolgens de steun van het Britse volk voor zich weet te winnen. Daar waar de overheid een steek laat vallen neemt Anonymous het recht in eigen handen. Dit doen ze digitaal, onafhankelijk, soms tegen alle regels en wetten in. Dit maakt Anonymous een levende vigilante. U bent gewaarschuwd!
  log-in om dit item te beoordelen
Cees007 12 jan : 19:08
Geprojecteerd Laser Toetsenbord met Bluetooth verbinding
printervriendelijk Iemand een e-mail sturen SHARE ON FACEBOOK
Maak je "mancave" compleet!

Sommige gadgets zijn eigenlijk een beetje nutteloos. Dit is er zeker 1 van. Maar misschien toch ook weer niet helemaal nutteloos. Want dit is toch wel ontzettend gaaf om te hebben! Deze gadget maakt indruk op all je vrienden! Een Laser geprojecteerd toetsenbord. Deze gadget bestaat uit een klein compact doosje die je kunt aansluiten op je pc of tablet en zelfs met je smartphone. Dat doosje projecteert dan vervolgens een toetsenbord op een bureau of keukentafel, eigenlijk op ieder platte matte oppervlakte. Er zijn varianten beschikbaar die bekabeld zijn via usb. Maar er zijn ook talloze draadloze varianten met een ingebouwd oplaadbaar batterij. Gemakkelijk te verbinden via bleutooth. Bijkomend voordeel is dat de meeste uitvoeringen klein en draagbaar zijn. Je kunt ze dus gewoon meenemen naar bijvoorbeeld een lan party etc. De prijzen variëren extreem tussen de €45,- en de €300,- euro's. Mocht je deze gadget morgen al in huis willen hebben zou ik eerst even een goede research doen.
  log-in om dit item te beoordelen
Cees007 10 jan : 22:06
USB oplaadbare Horloge & Aansteker in 1
printervriendelijk Iemand een e-mail sturen SHARE ON FACEBOOK
Weet je misschien hoelaat het is? Heb je mischien een vuurtje voor me?

Precies! Twee van de meest voorkomende opening zinnen vandaag de dag. Of ze werken is een derde... zeker voor de niet rokers onder ons. Want dan beschik je namelijk ook niet over dat ene vonkje om de vlam te doen ontsteken. Deze gadget geeft je de garantie altijd vuur opzak te hebben en de tijd! Dit horloge is in vele soorten en maten beschikbaar op het internet. Van een slecht "Rolex Submariner" (€ 24,95) kopie tot een merkloze "Stijlvolle Representatief Statig model" ($9.48). Dit horloge is tevens verkrijgbaar in verschillende prijzen. Even goed Googlen dus en je beschikt over een grappige gadget die via USB Oplaadbaar is. Erg makkelijk voor rokers en niet rokende singles! Dit horloge werkt elektrisch er komt dus geen vlam uit. Dat maakt dit horloge brand "veilig". Let wel: wanneer u een goedkoop chinees exemplaar besteld dat deze beschikt over een Europees gecertificeerde CE keurmerk. Het zou jammer zijn wanneer uw "vlam" er vandoor gaat zonder wenkbrauwen in plaats van je telefoon nummer.
 7.5 - 2 beoordelingen  log-in om dit item te beoordelen
Cees007 09 jan : 00:00
Ockel Sirius A - Mini Desktop PC & Tablet in 1
printervriendelijk Iemand een e-mail sturen SHARE ON FACEBOOK
Een draagbare PC of een Tablet?

Ockel een Nederlands bedrijf uit Den Haag kwam in oktober 2016 naar buiten met een innovatief ontwerp. Namelijk een draagbare Desktop PC die in je broekzak past. Met daarop een fraai touchscreen die het mogelijk maakt je pc als tablet te gebruiken on the go. Eenmaal aangekomen thuis of op kantoor kun je de Sirius A aansluiten aan een toetsenbord & muis door middel van een USB 3 aansluiting. Een beeldscherm word aangesloten via een HDMI poort. Eenmaal aangesloten veranderd de touchscreen in een mousepad en kun je verder werken aan waar je gebleven was op kantoor, onderweg of waar dan ook. Het ontwerp is fraai en modern. En ook de specificaties zijn voldoende voor kantoor werk en oppervlakkige multimedia gebruik. Met 8GB Ram en een 126GB Flash Card kan hij Windows 10 Pro 64Bit gemakkelijk aan. Sirius A is nog in ontwikkeling en word Mei 2017 op de vrije consumenten markt verwacht. Een exemplaar kost gemiddeld $600,- Dollar. Dat is een uitstekende prijs. Wel kun je voor datzelfde geld een behoorlijk goede Laptop of een Tablet kopen. Wel vraag ik af hoe groot de adapter is en hoelang de Sirius A kan werken op zijn ingebouwde batterij. Alles boven de 1,5 uur zou mij onder de indruk brengen. Lees Meer
  log-in om dit item te beoordelen
Cees007 07 jan : 19:23
Tyler's SecureTeam10
printervriendelijk Iemand een e-mail sturen SHARE ON FACEBOOK
Ufo Klokkenluider Tyler: SecureTeam10

Sinds de opkomst van internet wordt informatie razendsnel verspreid wereldwijd. Dit komt Tyler van Secureteam ten goede. Dagelijks verspreid hij ufo waarnemingen die hem worden toegestuurd van mensen overal ter wereld. Het aantal video's dat hij dagelijks opgestuurd krijgt zijn er nogal wat. Het aantal is schikbarend zelfs. Het doet je dan ook verbazen dat de normale media stream hier geen aandacht aan besteed. Ook video's die hij heeft gevonden op het internet deelt hij graag via zijn YouTube kanaal. Tyler's kanaal Secureteam10 is inmiddels wereld beroemd geworden. Honderdduizenden fans zijn er wereldwijd. Of je nu wel in UFO's geloofd of niet: de video's die Tyler krijgt toegestuurd zijn fenomenaal, spectaculair en vaak ook ongelooflijk. Hij deelt dagelijks nieuwe video's. Dankzij sociale media zoals zijn Twitter en YouTube account kunnen mensen de meest bizarre ufo sightings haast live bekijken. Ik volg zijn kanalen al 3 jaar en het valt me op dat sommige video's worden geboycot met bijvoorbeeld onjuiste kijker statistieken. Ook zijn twitter #hastags worden zo nu en dan gebannen op twitter zelf. Desondanks al dat geboycot doen zijn video's het uitstekend en groeit de interesse in zijn media kanalen explosief!
  log-in om dit item te beoordelen
Cees007 06 jan : 18:49
Ga naar pagina   <<        >>  
Blog categorieën
Online
Gasten: 26, Leden: 0 ...

Max. gelijk online: 828
(Leden: 0, Gasten: 828) op 04 aug : 05:49

Leden: 137
Nieuwste lid: R0b1n_fit
Welkom
Inlognaam:

Wachtwoord:
Vergeet me niet

[ ]
[ ]
Laatste forum posts
Buienradar
Cees007.nl .eu .com Algemeen forum & gadget Blog. All Rights Reserved © No fiction Just Truth