Cees007: Goede middag | Elisa007: Slaap lekker | Robin: bier geeft plezoer beurppp | Robin: Jeemineeee | R0b1n_fit: Hey jij luilak, kom van die bank af | Cees007: Goede morgen / middag / avond | Hub: Hoi j0se3tjuh, Cees en de rest :) | Hub: w00t w00t in Limburg is het mooi weer !!! | j0se3tjuh: Hoi allemaal! | Cees007: Het Sneeuwt in Delft | gabrie: Hehe.. hij doet het eindelijkkk weer.. :p | Cees007: Al een hele week stiekum druk bezig: Welkom terug mensen :D | Hub: CEES ? GOOS ? | Treesje: Is het hier aan t afsterven ofzo? Vind ik NIET leuk! | DonFrank: xD | Cees007: pff tijd voor een flinke update... | Cees007: Gooooos | Cees007: Gooooos | Hub: CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES !? | Hub: Cees ??? |
 
    
    
Hoofd menu
 Index
 Blog
 Forum
 Contact
 Links
 Zoeken
 Aanmelden
 Music one
 Nu bekeken
 RSS Feeds
 Updates
Peilingen


TrumpHulde!

Goeie gast

Mwoa

Moet weg

Eikel

Is VriendGeplaatst door Cees007
stemmen: 49 Reacties: 0
Voorgaande peilingen

Server customer`s adress
Your IP adress:
54.166.207.223

Your HOST: ec2-54-166-207-223.
compute-1.amazonaws.com
Is jouw locatie veilig? Chek het nu op Misdaadmap.nl
printervriendelijk Iemand een e-mail sturen SHARE ON FACEBOOK
Hoe veilig is uw woon/werk omgeving

Tegenwoordig kun je eenvoudig je huidige omgeving controleren op criminaliteit c.q. misdaad. Nagenoeg live presenteert misdaadmap.nl misdaden op hun website. Of het nu gaat om opgerolde drugs laboratoria, schietpartijen, moord, roofpartijen etc. kort na ontdekking van justitiële organisaties zoals bijvoorbeeld de politie zal de locatie worden gemarkeerd op misdaadmap.nl met een daarbij behorende categorie & korte omschrijving. Deze website kan handig zijn wanneer je opzoek bent naar een koop woning, of zelfs als je opzoek bent naar een school voor je kinderen: want de website heeft naast een "live" overzicht ook een misdaad heatmap. Dit kan dan ook weer makkelijk zijn wanneer u bijvoorbeeld een marktplaats product wilt ophalen in een onbekende omgeving met een smak geld opzak. Ik las op de website dat het niet lang geleden is dat de website een app (Gratis) heeft ontwikkeld die het nog meer vereenvoudigd om je huidige locatie te scannen op misdaad bijv onderweg. Helaas is deze app alleen beschikbaar op Android smartphones. Misdaadmap.nl is onafhankelijk van overheids organisaties. De politie heeft zelf ook een website die minder gedetailleerd is.
 9.0 - 1 oordeel  log-in om dit item te beoordelen
Cees007 25 jan : 17:08
Muurklok als een veilige verstop plek
printervriendelijk Iemand een e-mail sturen SHARE ON FACEBOOK
Een woning inbraak duurt gemiddeld 6 minuten

Niet heel veel tijd heeft een doorsnee inbreker nodig om jouw waardevolle & persoonlijke bezittingen mee te nemen. Een brandkluis die meestal "goed" is verstopt in de slaapkamer of badkamer worden mee getild tegenwoordig. En vervolgens ergens in een schuurtje eenvoudig geopend. Sieraden, reservesleutels, aktes paspoorten cash etc. alles is weg! En in ons mooie kikkerlandje word je dubbel gestraft met het verliezen van bijv je paspoort. Je betaald naast de kosten van een nieuw paspoort ook een boete voor het verliezen hiervan. Naast alle inbraak schade etc lopen de kosten aardig bij elkaar op. Los van deze kosten zijn sommige sieraden simpelweg onvervangbaar. Misschien kun je deze beter ergens anders verstoppen. Bijvoorbeeld in deze klok (€9,99) met een speciale opbergplaats. Niemand zal door hebben dat deze klok is voorzien van een dubbele compartiment waarin je waardevolle spullen kunt verstoppen. Want soms is goed verstoppen beter dan "goed" beveiligen. Naast het kunnen verstoppen van persoonlijke en waardevolle eigendommen geeft deze klok uiteraard ook gewoon de tijd aan.
  log-in om dit item te beoordelen
Cees007 25 jan : 13:30
GPS, Dashcam en Andriod Achteruitkijk Spiegels
printervriendelijk Iemand een e-mail sturen SHARE ON FACEBOOK
Spiegeltje spiegeltje aan het vooruit....

Vergeet de "stoere" koplamp dimmer in een achterruitkijk spiegel van de auto: Er verschijnen steeds meer gadgets in de form van een achterruitkijk spiegel voor in de auto. Een navigatorische GPS (€97,-) achteruitkijk spiegel die je de weg kan wijzen indien je verdwaalt bent. Een Dashcam (€30,-) achterruitkijk spiegel die je verzekeringstechnisch zou kunnen redden door al je ritten op te nemen. En zo dus ook een mogelijke auto ongeluk. En er is zelfs een android (€88,-) achterruitkijk spiegels verschenen. Deze is voorzien van een internet browser en een bluetooth media player etc. Je kunt er zelfs apps voor downloaden en synchroniseren met je smartphone. De populariteit van deze gadget zijn nog redelijk laag, ze zijn namelijk nog niet echt bekend onder het grote publiek. Dat maken de instap prijzen zeer gunstig laag op dit moment. Want deze gadgets zijn naar mijn mening waanzinnig cool en ook behulpzaam op de weg. Natuurlijk adviseer ik je geen gebruik te maken van bepaalde functies zoals bijv mediaplayer en social media op je achterruitkijk spiegel tijdens een rit. Er zijn vele soorten beschikbaar. Doe zelf een goede research naar een variant die bij jou past.
 8.0 - 2 beoordelingen  log-in om dit item te beoordelen
Cees007 23 jan : 21:37
CIA opent UFO documenten voor publiek
printervriendelijk Iemand een e-mail sturen SHARE ON FACEBOOK
Breaking nieuws!

De CIA heeft vandaag 19-1-2017 ontelbare UFO documenten vrij gegeven voor publiek! Na decennia aan jaren van doofpot praktijken over het bestaan van dergelijke objecten in onze luchtruim, publiceren ze nu documenten beschikbaar voor iedereen op het internet via de website van de CIA. Onder de mom van:
Ik citeer CIA: Welcome to the new CIA Freedom of Information Act (FOIA) Electronic Reading Room.
Een "nieuw" openbaar digitaal CIA bibliotheek. Het is feest voor alle klokkenluiders: ik zei het je toch heerst er nu. Ze hebben gelijk. Maar dat wisten wij natuurlijk al. Wereldwijd worden er ongeïdentificeerde vliegende objecten waargenomen in onze luchtruimen. Of dit nou buitenaardse wezens betreft, of geheime militaire luchtmacht projecten doet er dan ook niet toe. Ongeïdentificeerd is immers ongeïdentificeerd! Hoe dan ook met tientallen nieuwe youtube filmpjes, tweets en forum meldingen per dag wereldwijd kan het dan ook niet langer ontkend worden. Is het de nieuwe politieke situatie in Amerika dat licht doet werpen op deze openbaring? Of bereiden ze ons "het folk" langzaam voor op een buitenaardse invasie: Internet speculeert zich er ongechangeerd op los. Wel weet ik zeker dat de CIA de CIA niet zou zijn dat wanneer zij daadwerkelijk all hun beschikbare documenten over dit onderwerp daad werkelijk zouden publiceren. Ook vind ik de main stream media er opvallend stil onder.....
 8.0 - 1 oordeel  log-in om dit item te beoordelen
Cees007 19 jan : 20:48
Gratis Train en Gain advies op Cees007 Algemeen forum
printervriendelijk Iemand een e-mail sturen SHARE ON FACEBOOK
Nieuw forum mod R0b1n_fit komt adviseren en motiveren

2017 Een nieuwe jaar: iedereen vast weer vastgeklampt met zijn of haar goede voornemens. Basic-fit, Fit for free en alle andere goedkope gym's zitten de aankomende 3 weken weer lekker vol gepropt met nieuwjaar sporters. Die de ervaren sporters onthouden van zijn of haar vaste sportbank. Je ziet er nu mensen oefeningen doen die waarschijnlijk niet worden gedekt door je huidige ziekenfonds. Van "soepstengels" tot enorme "bulkers". Ondanks dat de ervaren sporter de eerste week van Januari op zijn vaste sportinstrumenten moet wachten, heeft hij of zij wel weer iets grappigs om naar te kijken. Amateur sporters die geen idee hebben wat ze nou eigenlijk doen. Niet erg natuurlijk, wel jammer dat spotgoedkope fitness centra echt tekort doen aan advies of wellicht belangrijker nog: een oplettend oog. Geen wonder dat de sportschool week 4 van januari weer leeg loopt. Misschien juist voor die doelgroep wilt R0b1n_fit zorgen dat zij hun doel wel kunnen bereiken! Ons algemeen forum is een moderater rijker. Een militair, bodybuilder en personal trainer die je natuurlijk gratis om advies kunt vragen. Die jou kan motiveren op gebied van fitness en voeding. Welkom R0b1in_fit!
 8.5 - 2 beoordelingen  log-in om dit item te beoordelen
Cees007 18 jan : 00:00
Ga naar pagina       >>  
Blog categorieën
Online
Gasten: 32, Leden: 0 ...

Max. gelijk online: 828
(Leden: 0, Gasten: 828) op 04 aug : 05:49

Leden: 137
Nieuwste lid: R0b1n_fit
Welkom
Inlognaam:

Wachtwoord:
Vergeet me niet

[ ]
[ ]
Laatste forum posts
Buienradar
Cees007.nl .eu .com Algemeen forum & gadget Blog. All Rights Reserved © No fiction Just Truth