Cees007: Goede middag | Elisa007: Slaap lekker | Robin: bier geeft plezoer beurppp | Robin: Jeemineeee | R0b1n_fit: Hey jij luilak, kom van die bank af | Cees007: Goede morgen / middag / avond | Hub: Hoi j0se3tjuh, Cees en de rest :) | Hub: w00t w00t in Limburg is het mooi weer !!! | j0se3tjuh: Hoi allemaal! | Cees007: Het Sneeuwt in Delft | gabrie: Hehe.. hij doet het eindelijkkk weer.. :p | Cees007: Al een hele week stiekum druk bezig: Welkom terug mensen :D | Hub: CEES ? GOOS ? | Treesje: Is het hier aan t afsterven ofzo? Vind ik NIET leuk! | DonFrank: xD | Cees007: pff tijd voor een flinke update... | Cees007: Gooooos | Cees007: Gooooos | Hub: CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES !? | Hub: Cees ??? |
 
    
    
Hoofd menu
 Index
 Blog
 Forum
 Contact
 Links
 Zoeken
 Aanmelden
 Music one
 Nu bekeken
 RSS Feeds
 Updates
Peilingen


TrumpHulde!

Goeie gast

Mwoa

Moet weg

Eikel

Is VriendGeplaatst door Cees007
stemmen: 48 Reacties: 0
Voorgaande peilingen

Server customer`s adress
Your IP adress:
54.158.52.166

Your HOST: ec2-54-158-52-166.
compute-1.amazonaws.com
Links
Categorie: Hacking sites (3) Verwijzingen:
  Serials.ws
Serials.ws "unlocks the world"

Net wanneer je nieuwe software hebt gedownload wilt het vaak gebeuren dat de serial number niet werkt Serials.ws is ontstaan door een hechte gebruikers groep dat registratie codes deelt met bezoekers van de site. Bijna alles doftware pakketten zijn gekraakt met een gedeelde serial code. Deze zijn vrij eenvoudig te vinden op serial.ws Mocht je een serial number willen delen, dan kun je ook terecht op deze site.

510
  Joox.net
Joox.net Free Movie’s

Film Downloads via peer 2 peer programma’s zoals: limewire en kazzaa leveren vaak geen perfect beeld en geluids kwaliteit. Zo nu en dan word je geconfronteerd met lastige virussen verstopt in je downloads. Of filmpjes die je echt niet wilt zien. De peer 2 peer netwerken zijn soms zo traag dat het uren duurt voordat je eindelijk de film kunt zien die je wilt zien. Joox.net bied mogelijk uitkomst. Deze piraten site stelt honderden films beschikbaar in divx formaat. Sport documentaires, complottheorieën je favoriete tv series en natuurlijk vaak nieuwe films. Deze site is zo snel dat je kunt downloaden terwijl je film kijkt. Divx is gemakkelijk om te zetten naar dvd formaat.

703
  Youtube donwload links
Youtube video's downloaden was nog nooit zo eenvoudig:

Een van de meest voorkomende vragen op msn luid: hoe kan ik een youtube filmpje downloaden? Eerst kon je het nog via onze website doen in de youtube galerij. Maar dit werd zo weinig bezocht dat ik geen reden zag om deze online te houden, en aangezien iedereen nu “gewoon” youtube video’s kan plaatsen op ons forum. Vaak krijg ik de vraag op msn hoe kan ik youtube filmpjes downloaden. Best hatelijk aangezien ik wel betere dingen heb te doen dan een computer leek uit te moeten leggen hoe je een youtube filmpjes kunt downloaden, laat staan hoe je deze moet converteren (omzetten) naar een mp4 of divx ect voormaat. Om voorgoed verlost te zijn van deze vraag heb ik wat links verzamelt speciaal voor deze die niet weten. Via deze zeer handige website kun je youtube video’s direct en snel downloaden: http://youtubedownload.nl/ je hebt geen software nodig ect. Wel dien je het bestand om te zetten naar een geschikte formaat voor jou media speler. Nog makkelijker is deze website met uitleg over een Duitstalige programma waarmee je direct youtube filmpjes kunt downloaden in een door jou gewenste formaat!
48
Categorie: Spy Links (2) Verwijzingen:
  Spy zone
Spyzone.be heeft de meest ondenkbare spy gadgets

Regelmatig zijn gadgets die je vind op ons spy blog afkomstig van Spyzone.be Deze site verkoopt tegen relatief lage prijzen, de meest bizarre maar vooral zeer handige gadgets. Lees voordat je wat besteld wel even de disclamer:

WAARSCHUWING.
Deze Site wordt u uitsluitend ten titel van inlichting aangeboden en vormt onder geen voorwaarde een aanbod tot verkoop van clandestiene afluisterapparatuur. Het is uitsluitend de verantwoordelijkheid van de koper, niet van Spyzone, om zich te vergewissen van, en te handelen overeenkomstig alle toepasselijke wet en regelgeving met betrekking tot de aankoop, import, bezit en gebruik van enig product zoals vermeld op deze Site. Raadpleeg een jurist alvorens te bestellen. Telefoonbepalingen dienen te worden geraadpleegd alvorens enig product op het openbaar telefoonnet aan te sluiten dan wel te gebruiken. Spyzone kan niet garanderen dat producten in overeenstemming zijn de met de wet of regelgeving van enig land of landen.

475
  Wie o Wie
Een nieuwe zoekmachine met een persoonlijk tintje.

Wie o wie is beroemder als jou op het internet? Tegenwoordig word het steeds makkelijk te achterhalen. Eerst via google daarna hyves en Schoolbanken.nl. Nu word het nog makkelijker gemaakt dankzij de nieuwe beta versie van
http://wieowie.nl . Deze vernieuwde website is persoon gericht en kan iedereen met het grootste gemak van het internet vissen. Dankzij verschillende input van zoekmachines en populaire profielen sites. Wie o Wie geeft een uitgebreid overzicht van gebruikte E mail adressen van de persoon waarna jij zoekt, en struint hyves, schoolbanken en YouTube af. Het kan misschien voor komen dat je eerste zoek resultaten niet voldoen aan je verwachtingen. Daarom kun je het beste ook nog even op de nickname van desbetreffende persoon wie o wieen. Het is geen schande om dit soort websites te gebruiken. Want de overheid ect doet het namelijk ook! Het is heus. Ze gebruiken zelfs hyves om illegale bendes bloot te leggen en op te rollen.
347
Categorie: Wardrive (1) Verwijzingen:
  Wardrive
http://www.wardrive.net

De hobby wardriven? Laptop op schoot in de auto en opzoek gaan naar die open draadloze netwerken! Hellaas kom je tegenwoordig teveel gesloten netwerken tegen. Niet getreurd met de wardrive tools van deze site word het na enig tijd studeren allemaal een stukje gemakkelijker. Draadloze netwerken gaan voor je open met wardrive.net. Het gebruik van de tools zijn verboden. Tenzij je je eigen netwerk niet meer in kunt....
490
Online
Gasten: 34, Leden: 0 ...

Max. gelijk online: 828
(Leden: 0, Gasten: 828) op 04 aug : 05:49

Leden: 137
Nieuwste lid: R0b1n_fit
Welkom
Inlognaam:

Wachtwoord:
Vergeet me niet

[ ]
[ ]
Laatste forum posts
Buienradar
Cees007.nl .eu .com Algemeen forum & gadget Blog. All Rights Reserved © No fiction Just Truth